tinc tanta son que a les cinc tinc son

Primers passos

L’AEiG La Claca presta les seves instal·lacions per a dormir en cas de necessitat d’altres agrupaments. Es tracta d’un local nou, el qual ens ha costat molt d’esforç d’aconseguir i reformar, per tant, demanem el màxim respecte pel lloc.

 

Si esteu interessats en venir a dormir al nostre cau cal avisar amb 15 dies d’antelació, contestant el formulari que trobareu a continuació.

 

Tot seguit us deixem la normativa vigent, en cas de no complir-se s’aplicaran les mesures corresponents, a part de pagar els desperfectes o excessos durant els dies de pernoctació:

Normativa

S’aplicarà una fiança de 50€ per poder fer us del local, i per poder garantir les següents normes:

 • No es pot fumar, llençar cigarrets, ni beure en tot el recinte.
 • No es pot fer ús del material, ni d’objectes o d’altres que estiguin dins dels caus o estanteries de material, a part que se’n faci una petició prèvia a la persona de contacte de La Claca.
 • No està permès escriure ni pintar a les parets del cau.
 • No es pot fer un mal ús de l’aigua ni de la llum degut a la nostra responsabilitat com a ciutadans.
 • És obligatori apagar els llums quan sigui hora d’anar a dormir.
 • No es podrà ser al local a l’hora que realitzi cau el propi agrupament, normalment de 15:00h a 18:00h de dissabte.
 • Sempre caldrà tancar les entrades i sortides del local amb clau.
 • Es pot fer ús del pati fins les 22h. Hi ha veïns d’una edat avançada i cal no molestar-los. Si voleu fer xivarri cal anar a alguna plaça o altre espai.
 • El local i lavabo ha de quedar net i endreçat tal com l’heu trobat. Tindreu a disposició el material de neteja, al seu armari corresponent.
 • Està prohibit llençar els productes de higiene íntima al lavabo i al vàter (tampax, tovalloletes, preservatius…).
 • Al finalitzar l’estada cal treure les escombraries i posar bosses noves.
 • En cas d’emergència cal trucar a la persona de contacte.
 • En acabar la jornada caldrà tornar les claus a la persona de contacte.
 • La màxima estada al local per sortida és d’una sola nit.
 • Si rebeu la visita de la policia, sigui quin sigui el motiu i sigui o no sigui just, truqueu-nos urgentment i espereu a rebre les nostres instruccions.
 • Està ABSOULTAMENT PROHIBIT deixar els infants sols sense la supervisió de mínim un cap responsable de l’Agrupament en qüestió. Aquest fet suposaria l’expulsió inmediat de la untiat del nostre Cau. En cap cas es considera una persona responsable un cap o quel·la de La Claca.
 • Si us trobéssiu en una particular situació d’emergència on haguéssiu de deixar els vostres infants sols, evidentment no us deixarem desemparats a la vostra sort. Contacteu inmediatament amb el telèfon de contacte que us hàgim proporcionat.

En cas d’incompliment d’alguna de les normes anteriors no es retornarà la fiança.

 

* A canvi de deixar-vos el local, us demanem que ens porteu un fulard del vostre agrupament i el pengeu a l’entrada del cau (excepte si ja n’hi ha un), també ens agradaria que deixéssiu la vostra petjada al llibre de visites amb una nota.

Calendari disponibilitat

febrer 2024

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Creat per Simple Calendar


FORMULARI

Especifiqueu si us plau entre infants i caps
En cas d'utilitzar una nomenclatura diferent de Cill's, Llid's, Ring's, Pic's o Truc's especificar la franja d'edat si us plau!
O esplai
Si no sou membres de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya especifiqueu si us plau de quin moviment formeu part
Contesteu amb un "Sí, l'accepto i m'hi comprometo". Un cop enviat el formulari, en cas d'estar les dates sol·licitades disponibles automàticament us quedaran reservades. Si per qualsevol motiu no poguéssiu venir o canviéssiu de plans, és OBLIGATORI avisar amb la màxima antel·lació possible, ja que els nostres espais tenen una alta demanda i rebem múltiples sol·licituds per cada data. En cas de no avisar de l'ausència o no conestar als ímputs per part de l'organitzacó, sereu vetats de venir als nostres locals durant 1 any. Gràcies per la comprensió
Contacte

Pina

Email

dormir.laclaca@lgmail.com

Número telèfon

657979019

Business Hours

24/7

cAN SEIXANTA rural terreny d'acampada

A Cassà de la Selva tenim la sort de tenir un terreny d’acampada perfectement equipat i ubicat en un entorn privilegiat, a tan sols 35 minuts caminant des del nucli del poble i amb perfecte accés per vehicles, autocars inclosos. També disposa de zona coberta, lavabos adaptats, dutxes i aigua corrent, amb una pineda magnífica al davant.


Si no tenim disponibilitat al nostre local, us aconsellem i recomanem que valoreu Can Seixanta. En Pere, el propietari, és excap del nostre Agrupament i està molt familiaritzat i sempre predisposat a col·laborar amb els caus i grups de jovent i mainada.


Us deixem l’enllaç a campaments i més, també el podeu trobar per instagram:


https://campaments.cat/terreny/can-seixanta